söndag 31 maj 2009

Har ni glömt kläderna flickor???

I går var jag ut med Tina och hennes Micke, det var en underbar kväll. Vi möttes på Bakfickan för att senare ta oss upp på bolanche. Med risk för att låta väldigt gammalmodig och tantig nu. Men hur vissa klär sig!!! Eller inte klär sig kanske jag ska säga. Minimala och då menar jag MINIMALA skjorts, nattlinnelikannde kläningar, pyttesmå. Hum... ni får tycka som ni vill men jag tycker det patetiskt.
Eftersom jag var nyckter i går så satt jag där och spanade ut över det glada fulla folket. Då såg jag! Killarna var klädda i vaniga tshirtar, tröjor, jeans.... (inte så många som kunde klä sig snyggt faktisk, en och annan snygging var det dock)
Och Flickorna! Ah..ja...nä dom hade glömt kläderna hemma.. Spacklade upp till tänderna... i blommiga små nattlinnen och tuperat hår....med skyhöga klackar.
Är det ny trenden? Visa så mycket hud du bara kan??!
Såklart får folk klä sighur det vill jag vill bara påpeka att det ser himla billigt ut.. och kallt.

Tack tina och MIicke för en skojig kväll med massa skratt.
Nu ska jag åka och jobba.

lördag 30 maj 2009

Nakenfis.

Jag har nyss klippt gräsmattan och den är så fin nu=) Det en en juste känsla att gå och klippa SIN EGEN gräsmatta.

Jag ska hoppa in i duschen nu, och sen göra mig så fin jag kan, för jag ska ut på lokal=) Blir S1 och bolanche..

Är lite stressad...

Jag har världens goaste arbetskompisar...!!! Förmodligen världens bästa..

Dags att göra mig fin=)

Ses vi ute?

fredag 29 maj 2009

ogräs

Todellloooo.
I dag har jag legat på alla fyra och plockat ogräs fån uppfarten... har knaske gjort en tiondel... suck. Men fint blir det och brun blir jag.
I morgon är det partaj i borlänge.. bollan som hägrar.. tror jag hakar på. Men först jobb... sen har jag ju en gräsmatta som ska klippas. Vi får se hur jag känner imorgon, skönt att ha något att välja på ändå.

Det värkar gå vägen med min älskade Lovis.. var et en allergichock mot avmaskningsmedlet mån tro?? Usch, jag var så rädd. Utan lovis blir allt så hårfritt och alledes fel... skulle inte gå.

Jag är innte i ett riktigt pysselstim just nu. Har tyger utspridda över hela tv_rumsgolvet och papper, saxar, pennor, lim och mallar i hela soffan=) Hehe..
hellre ett stökigt yttre än ett rörigt innre=)

Nä ska nog läsa lite nu.. läsre "LIVSTID" Lisa marklund. Himla bra. Tips!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Jag saknar dig,
Jag tycker det är jobbigt nu...jag vet varken ut eller in....

onsdag 27 maj 2009

tisdag 26 maj 2009

Väntar på flaskpost.

I dag fick jag post, inte ett kärleksbrev.... men endå ett BREV, ett brev från en vän.. hur ofta händer det??? Aldrig juh.. himla himla kul. tack!

I dag har jag haft massagekund så har Sanna varit här och hälsat på. Goa fina Sanna. På torsdag ska vi gå loss på kupolen=) Jippi.. Jag har verkligen bara fula kläder.. Måste ha lite nytt. Kanske är jag en ytlig kall människa som borde tänka mer på dem som inte ens har kläder. Men men icke.
Inga kattungar än. Men nu är de avmaskade och fästingstoppade... 307kr! Dyrt med missor.

Jag måste verkligen göra nåot kul snart. Det är viktigt att ha något att se fram i mot. Det är VIKTIGT! Just nu så har jag inte just nått att se fram i mot. Skulle vara Peace and Love då=)
Jag är inte riktigt nöjd med mitt liv... det känns surt. Känns som jag går och väntar på något hela tiden, men vet inte vad det är jag väntar på. Känns som jag lever i en bubbla och det riktiga livet snurrar på där ute, men jag kommer inte ur min bubbla. Jag behöver någon som kan spricka hål på den och ge mig lite glädje och en gnutta hopp. Åter igen, jag behöver en karl! Jag har alltid som måtto :Kan själv.
Jag har alltid sagt att jag är en omvårdande människa. Jag ger gärna till andra. Pysslar och sköter om dem. Stöttar och hjälper. När någon vill hjälpa mig så drar jag i bromsen direkt. No no...jag vill inte känna mig skyldig.(?) Jag känner så.. som att jag blir ett problem om någon bryr sig om mig eller vill hjälpa mig på något sätt. Jag vill inte att någon annan ska behöva delta i mina problem och mina sorger.
-Sluta dallta har varit mitt försvar, KAN SJÄLV!
Men fan vad jag behöver lite ompyssling nu, lite kramar, lite hjälp, jag vill ligga i någons famn och bli tröstad som ett litet barn. Jag vill ha någon som bryr sig om mig. Jag vill vara älskad.. Jag vill inte vara så satans förståndig och duktig och stark hela tiden.. jag behöver få bryta ihop, jag behöver lite dalltande=)
Jag behöver få höra "du är duktig sofia" "det kommer bli bra" "du är bra som du är" "jag lämnar inte dig"
Jag vill sörja, vara arg, gråta... men vågar inte...

Att visa sig sårbar, är väl att vara stark. ?
Jag visar mig aldrig svag...
Vag skulle hända om jag sänkte garden...
Jag är ensam, och jag är banne mig inte stark.

söndag 24 maj 2009

Right back at ya!



Känner mig sviken.
Har igentligen ingen anledning till det. Men det känns tråkigt. Himla tråkigt.
Surt som fan.

I går var jag hem till mormor och jycken och hälsade på. Mysigt att komma dit. Men känner mig stressad att jag måste hem...
Sen följde Ola med hem och vi planerade att gå ut i hedemora, men HÖR OCH HÄPNA!! I Hedemora måste man boka en taxi senaste EN DAG FÖRE man ska ut och åka, helt sjukt. Så vi kom inte hemifrån. Hahaha.... jo, men jag märker att jag bor på landet nu.

Har dansabstinens..

I dag kom min mormor och moster+ bamsehund hit på besök. Det var roligt. Hamilton som bamsehunden heter är så himla cool. Mina missor var himla kaxiga, kröp upp i fönstret och låg där och tryckte. Fjantar. Sacha som annars ska vara så himla tuff.

Undrar hur jag ska få min dag att gå i dag då.. Ska nog sy lite i dag. Någon som vill komma på kaffe??? Till landet. Här erbjuds det aktiviteter som: Ogräsrensning!

I morgon ska jag åka till apoteket och handla avmaskningsmedel, för någon av missora har MASK! Så jävla äckligt. Stor vit äcklig mastodontmask hitade jag idag. BLÄ...

fredag 22 maj 2009

Säger upp mig.

Härmed säger jag upp mig som vuxen.

Jag har bestämt mig för att jag bara vill ta det ansvar som passar en åttaåring. Jag vill gå på McDonald's och tro att det är en trestjärnig Michelin-restaurant. Jag vill tycka att M&M är bättre än pengar, eftersom man kan äta dem. Jag vill springa barfota i mjukt gräs, smutsa ner byxorna,ligga under ett stort träd och kolla på när grenarna rör sig i vinden, ha en saftkiosk tillsammans med mina vänner en varm sommardag. Jag vill ha regnställ och gummistövlar och få plaska i pölarna. Jag vill att mamma gör goda mackor och varm choklad.

Jag vill tillbaka till den tid då ... livet var enkelt. När allt jag kunde något om var färger, multiplikationstabellen och barnsånger. Och ingenting bekymrade mig, för allt jag visste att jag inte visste, brydde jag mig inte om. Allt jag visste var att vara lycklig för att jag inte kände till de bekymmer jag skulle bekymra mig för.

Jag vill tro att världen är rättvis och att alla är ärliga och snälla. Jag vill tro att allt är möjligt. Jag vill ha möjligheten att bli överväldigad av de små sakerna och händelserna igen. Jag vill leva enkelt igen. Jag vill inte att min dag skall bestå av datatrassel, berg av pappersarbete och dåliga nyheter. Jag vill inte tänka på att få lönen att räcka en hel månad, jag vill slippa läkarräkningar, skvaller och att mista människor jag tycker om. Jag vill tro på betydelsen av en kram, ett vänligt ord, sann rättvisa, fred, drömmar, och jag vill göra änglar i snön igen.

Så här är mina kreditkort, mina bilnycklar, mina räkningar och min pensionsförsäkring.Härmed drar jag mig officiellt tillbaka som vuxen ! Vill du diskutera detta får du fånga mig först - Kul !

Vi ses i sandlådan. Om jag får leka med dina grejer får du leka med mina

torsdag 21 maj 2009

Fan vad gött det är just nu.
Har nyss kommit ut ur duschen och sitter invirrad i en handuk... har gjort rent pannan, gosat med kattorna och städat undan lite.. ordning på torpet.

Har en känsla i kroppen som jag tror mig veta vara en sanning... nåväl, vad är väl en dans på slottet.
Nu skiter jag i det!

Kryper ner i soffan, blöt i håret med en kopp te, det regnar ute.. fan vad underbart. Mysfaktorn är på topp.

Ha en bra helg.
Peace.

onsdag 20 maj 2009

Sömnstörning.

DU ÄR EN SÖMNSTÖRNING.

Jag hatar inte inte kunna sova. Vrida och vända sig, känner hur tankarna skenar och kroppen ilsknar till, arg som ett bi.. trött men ändå så pigg att jag skulle kunna springa ett maraton... Ikväll kommer jag nog kunna sova gott.

Träffade tina, micke och c i går.. Tina och micke ska åka till London och mysa.. pigs!
Fast rätt åt dem.

I morgon ska jag på friluftsdag=) Paddla canot!!! Kulit.

tisdag 19 maj 2009

Jag längtar.


Hemma med flickorna.
Jag stannade hemma i dag.... ingen mormor, ingen sanna... suck!

på och framkallar kort. Ska göra en ny äckelbok till Tina....=) Ha ha.. något att skratta till på Peace and Love... Lägger upp lite bilder från Peace and love för 2 år sen, det var hysteriskt roligt.... i år ska vi ha lika skoj.

Gravida sacha ligger här och flåsar på mattan, är det dags måntro??

Igentligen har jag inget att skriva för det känns som min hjärna har tagit tjänstledigt idag.
Ah...men jag lägger upp lite kort i stället då

.

måndag 18 maj 2009

Helgen done.

Sitter med en gravid spinnade misse i knät. Hon är sur för hon vill gå ut, men det får hon inte för mattesubban. Ska man bli mamma ska man inte vara ute och ränna...

Helgen har varit jätte bra, fast jag har jobbat. Har hunnit varit på spa (på jobbet) har planterat potatis....stickat.. och myst. Vilken helg=)

I morgon ska jag åka till Djurås. Hoppas jag får träffa Sanna en sväng. Saknar fröken löken juh.

I morgon cutar jag rökningen... jag vet att ni inte tror på mig eftersom jag redan har provat sluta 7 gånger i år.... men nu kanske?! Har slagit vad med en person.. och är det något jag är så är det ENVIS!! Jag vill ju alltid vinna ett vad.

I går var david här och hälsade på, älskade bror. Han var så fin och såg så pigg ut=) rooooligt att se. Sambolivet med hund gör nog honom gott. han spelade min låt och jag blev såklart så där töntigt blödig... Det är någonting med killar, gitarr och kaffe, combon liksom.... det sliter i hjärtat då den infaller sig. Combon alltså.

Ah.. men annars då....?? Jag mår bra, oförskämt bra faktiskt... har lite tunga tankar som jag sitter och fnurrar på men det är inget att ta upp här... men när de tankarna knullar mitt huvud blir jag sååå ledsen.... men man ska tänka positivt!! Man måste det. Förutom det så är det bra. Katten på tjocken, nya sommardäck på bilen, kaffe i pannan, ostkrokar på bordet och ledig i morgon=) fantastiskt.

Så störande att man inte kan se hur många det är som läser min blogg, det kunde man på förra www.sozzi.blogg.se Eller kan man det? Är det bara jag som inte har fattat galoppen? Någon som vet?

Gå och lägg er nu.

söndag 17 maj 2009

DET ÄR FÖR VARMT!!!!

Tänk att jag gnäller ta mig fan jämt. Är det inte för kallt så är det för varmt, för svettigt eller för tort. För mätt eller väldigt hungrig. För ensam eller på tok för mycket folk överallt. Inga kläder eller svårt att välja vilka jag ska ha. Kaffet är för ljummet eller för kallt.

Aja...nog gnällt.
Ska snart åka hem=)

I love her!

Caroline Af Ugglas - Snälla Snälla

Snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla, snälla, snälla, snälla stanna kvar hos mig för jag behöver ju dig.
Ja alltså snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag lyssnar snälla, snälla, snälla Ja, jag vet att det är lågt att be men jag skiter i det.
Ja, för igår när du gick i sista blicken som jag fick Jag kunde se.
Ja, jag kunde se. Jag såg du var på väg till en annan kvinna bort från mig.
Så snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla låt mig inte sitta, sitta ensam här. Ja, medans du är där.
Så snälla hjälp mig fatta hjälp mig att förstå. Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå?Ja, för det är väl så.
Åh jag hatar, ja, att jag vetja, jag vetja, jag vet du kommer ge allt du gav, ja, allt du gav till mig allt det utgör vi.
till en annan kvinna och inte till mig.

lördag 16 maj 2009

Frågor från mig om mig.

Tittade i lite tidningar. Hittade frågor. Jag svarar.

Vad är kärlek?
Det är när det pirrar och det skrattar i magen. När jag är lugn och trygg fast vi är på olika håll. När det krams och hånglas i huvudet.

Tror du på den stora och eviga kärleken?
Jag tror på evig kärlek, men den ställer otoligt höga krav på mig som person. Jag vill tro att den finns.

Hur är den perfekta morgonen?
Då vaknar jag intill en sköning. Han fixar starkt morgonkaffe med den exakta mängden mjölk i, medans jag får dra mig själv i sängen. På den perfekta morgonen vaknar jag och har en snyggdag och det luktar nystädat hemma. Jag har också något kul att se fram i mot längre fram på dagen. Solen skiner ute och mina djur mår bra.

Vill du bli en gift kvinna?
Tror det.

Vad gör dig riktigt arg?
Orättvisa, svartsjuka, lögner, och djurplågare.

Vad gör dig riktigt glad då?
Garner och tyg, Stockholm, chokladpudding, när jag känner mig behövd och omtyckt.

Vad tror du att folk tror om dig?
Oj, jag tror att andra tycker att jag är naiv, barnslig, omogen och blåögd.

Stämmer det?
Haha... ja faktiskt.

Beskriv dig själv med 3 ord.
Rolig, arg och snäll.

Hur sover du?
I en mycket oergonomisk ställning. Oftast ensam.

Vad ser du fram i mot nu?
Sommar och sol och svar på en del frågor runt amors pilar.

fredag 15 maj 2009

Om du försvinner. vet jag inte hur det blir. Min krycka, min räddare.
Om du försvinner. går jag sönder. kommer aldrig kunna bli hel.
Om du försvinner. Allt kommer bli fel. livet kommer inte bli bra.
Om du försvinner. det kommer inte att gå. vem ska jag älska då.
Om du förvinner.. Dör jag...

torsdag 14 maj 2009

Stockholm i mitt hjärta=)

Tjhoooo..
Tre dagar i stockholm har gett mig mersmak.... jag vill dit igen...!!Mega nice där juh!
Måndag och tisdag var jag där på kurs, skitbra kurs, mycket nöjd. Men det bästa var att jag fick äran att hooka upp med Stefan i flera timmar. Vi gick en långpromenad i huvudstaden och fikade och möööös=) Eller jag mös i alla fall=)
I dag har jag varit i Stockholm med Annie. Vi strosade runt i massa "Annieochfia" Affärer. Käkade på Thairesturang och FIKADE!! Fan vad guld.

Nu sitter jag hemma i L-hyttan och funderar var min gravida misse är.. Jo, det är sant! Fnasket är på tjocken, äntligen! Himla sött.
Ska hoppa in i duschen nu och landa lite..... varför säger man landa?

I morgon ska jag åka till mormor och träffa Ola, däcken duger visst inte tycker han...=)


Storstädade i går!! Rent här hemma nu, har nog aldrig varit så himla fiiint. Och gräsmattan är klippt. Tack Ola!!

Fru B Hahahahaaaa....

söndag 10 maj 2009

Bilder från helgen.

Mormor var hem och kollande in min kåk=) Värledns goaste MORMOR!



Finaste Ola kom.

Pär kom också.


EGO.






Trött tjej----SÖNDAG.
På söndagen var det marknad, Lunch bjudning, besök av Marlene och gräsklipparfix.















lördag 9 maj 2009

Hunden katten glassen!!!

Stress.
Har fixat och trixat. Ny biljett i väskan till stockholma, vill ju åka med samma tåg som min vapendragare ska åka med. Klart nu, 06:17 till stockhom! utbildat i psykiatri skall jag bli=) Undrar hur många psykiska sjukdommar jag kommer hem med...

Jaha.. lördag i dag. Då ska man ha kul, det är fint väder och förväntningarna är på topp. FAN! Jävla helger. Ah.. men jag har gjort som man ska göra på en lördag, jag var in på systembolaget och köpte mig en flaska vin (som jag vet kommer stå länge i kylen) Och jag såg blickarna på mig där inne. -Hon ska ha kul hon. Undrar vart hon ska?
Fool Ya!
Jag fattar inte varför ALLA mina vänner(?) Ska ha barn... Är det den åldern kanske..? Ska jag också fundera på det där med att bli vuxen? Är det då man blir vuxen, när man blir en mamma? Humma.. jag vill fortfarande vara ung (lever dock som en pansionär) Fast å andra sidan jag har ju allt klart Hus, bil och fast jobb, Lite sperma så är det klart. Ja och någon som donerar sagget såklart.
Men nja... barn är rara, men på kort ska de vara.. Känner i alla fall att jag vill vänta lite till. För nog vill jag väl ha en knodd senare.... eller vill jag det.

Äsch... duscha.. skiter i och raka benen. För jag är singel!! Det suger. Tänker peta näsan och prutta högt hela kvällen och tänka onda tankar om alla som är ute och har kul i kväll. För jag är en bitterfitta!


Åh... just ja, måste ju berätta om att min älskade mormor var här på besök i dag... Fan vad hon är gó. Jag älskar henne så hårt. Världens sötaste gumma.

fredag 8 maj 2009

Låt mig få krypa upp i ditt knä och vila ett tag. Få höra ditt hjärta slå slag för slag.
Slut dina armar om mig och håll mig hårt. Älska mig lite, gör det inte svårt.
Stryk mig över håret och smek min kind. Stanna kvar och blås inte bort med en vind.
Säg att allt kommer bli bra en dag. Jag är ju just nu bara lite svag..
Låt mig få känna själen i harmoni. Låt mig få höra dig säga: det är VI.
Jag vill stanna i din famn. Vara där som en båt ligger tryggt i hamn..
Jag behöver bara få vila ett tag. Bli till stark från svag.
Stannar du om jag somnar? Knuffar du bort mig när dina ben domnar?
Låt mig få krypa upp i ditt knä och vila ett litet tag. Fåa höra ditt hjärta slå slag för slag...
Slut dina armar om mig och håll mig hårt. Älska mig, gör det inte svårt.

Jag är frisk!!!!!

Fan vad hungrig jag är.... morr. Humöret åker ner när jag är bamsehungrig... *spotter och fräser*

I dag ringde doktorn.... alla prover var PERFEKTA!! Kunde inte vara bättre=) Yes! Tack! Ganska lågt blodtryck dock...
Hon sa att dem hade leukemi misstanke.... vilken jävla tur att de inte sa det då, då hade begravningen redan varit planerad. Hypokondriker som jag är.
Ska in och ta ett sista blodprov för att kolla om jag är glutenalergiker...tyckte hon, men det skiter jag i.... NU FÅR DET VARA NOG! Fån´t ja va smal och eländig då.
Ne,j nu är jag frisk och kry och pigg och glad banne mig. Jag tror man kan bestämma själv hur sjuk man vill vara..

Jag håller på och lagar mat nu. Ugnsrostade rotfrukter, kalkon (färdigfixad) och turkiskyougurtdressing... Fan vad gött!

Ledig hela helgen!!!!!!!!!!!!


SA JAG ATT JAG VAR LEDIG HELA HELGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

torsdag 7 maj 2009

Erbjuder mina tjänster.




Så där ja! Nu har mitt diplom kommit och jag kan stolt titulera mig som massör. Yes!!


Så jag erbjuder min kunskap till din kropp.


200kr för rygg/nack behandling.


200 kr Arm/ben behandling.


300kr helkroppsmassage




Ring eler maila och boka tid....NU!!!!






onsdag 6 maj 2009

Jag är brunstig.

Likt en brustig ko som står och vrålar efter en tjur, sitter jag här och LÄNGTAR efter kärlek, KÄRLEK !! Inte bara lek...
Att det ska vara så svårt. Visst livet är jätte lungt och bekvämt som singel... men det är som kaffe utan mjölk. Som att äta kola med papper på. Nä! Hit med en man, en man som är här för att stanna. Inga blibloblabla...
Konstigt att det blir så att man tänker tillbaka på ex... Ex är ju ex av en andledning, MAN PASSADE INTE IHOP.
Själv skulle jag gärna skippa dejtingfasen, (Hystersikt rakande av ben, städning, duschning, tandborstning, inge mat) Vill Gå direkt till vardagsfasen... (mybyxor, chips, jobb, sova ihop, tjafsas, kramas, egna intressen)
Vill att det ska vara som i en romantisk film, när någon extremt vacker och rolig man bara "ramlar"in ens liv. Så vill jag att det ska vara... men loppet verkar dött då det inte finns en enda snygg man i Långshyttan=) Haha.
Det är ju vår, det är därför jag känner så här.. Det gör ont när knoppar brister sägs det.


Jag är ledig hela dagen och har inget planerat.. Skönt och jobbigt. I går var jag till min moster. Det var jätte kul, jag mockade skit åt hästarna, bar hö, lekte med bamsehunden och bjöd på pizza. Mycket mysig dag. På kvällen kom Annie hit och kollade på min trädgård.. berättade vad jag hade för buskar, träd och plantor... kommer inte ihåg någonting i dag=) Jag hade tydligen massa fint och välorganiserat var det. Cool. Jag har lite planer nu på att fixa ett litet stenparti. Måste plocka sten=)

Ha en bra dag mina läsare. Är du singel och vaninnigt snygg och rolig får du gärna höra av dig. Hahahahahahahah!!!!!!! (verka en aning desperat) Mjaaa.

tisdag 5 maj 2009

Genom sig själv känner man andra.

Åh... jag vet lilla du!!! Din lilla råtta. Det konstiga är att det var du som anklagade mig hela tiden..... Herregud vad du är pinsam!!!!!!!!
Det finns Små pojkar och vuxna män.


Nu ska jag åka....Ledig i dag. Nice. Ledig i morgon NICE!!!!! Sen jobba, sen massagekund, sen jobba, sen ledig HELG!!!

Nästa vecka blir det stockholm 3 dagar.

måndag 4 maj 2009

Som vatten....

....låter jag honom rinna av mig. Jag känner mig som komattan i hans hall.... Gå på mig bara!!

Är så jävla glad över mitt människokännande.

Och tack gode gud för pigment.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Något väcktes i helgen.. Så myket fina minnen kom fram.... det bästa är väl att låta de sakta men säkert få tyna bort.....


Micke är en grym fotograf!!

söndag 3 maj 2009

bilder minsan.














FotoOrgie.






I går sammanstrålade jag med 4 fotonördar=)


Visste inte att kvällen skulle bli så trevlig. Vi grillade, FOTADE, skrattade, hade djupa diskutioner och möööös. Kvällen slutade i en enda stor FOTO-ORGIE. Det var tips och trix från Micke. Och kamerablixtrarna smattrade överallt. Helt plötsligt blev en äppelskrutt på marken väldigt spännande=)
Var uppe och pratade halva natten med en Man som jag tycker väldigt mycket om.
Nu är jag på jobbet och trött och GLAD!
Tack älskade vänner för i går.

fredag 1 maj 2009

Grilla!

Oj Yes.
Ikväll kommer mina fina vänner hem till mig och ska grilla... Hur kan allt smaka så gott när man äter utomhus??
Ser fram i mot kvällen mycket.

I går fick jag svininfluensan... Hade sån himla värk i mina ben. "-nu börjar det tänkte jag" men mitt grymma imunförsvar jobbade bort den hemska influensan.
Sitter här och dricker kaffe och funderar på mitt hem.... jag vill fixa så mycket, funderar på vart man har störst chans att VINNA pengar...!!

Fnasket har börjat bjudit hem sina karlar... i går stod "den svarta" och smaskade i sig en middag i köket när jag kom ner... nu sätter jag ner foten...! Fnaska får hon göra, men inte i mitt hus.

Nyser mycket idag..... är det ett tecken på Svininfluensan???

SINGEL FÖR HELVETE!

Det har kommit många likanade frågor från människor på sista tiden, vad min kille jobbar med?? Vad han heter?? Om vi köpte huset tillsammans. Och alla blir så förvånande när jag säger - nej, jag har köpt det själv. Jag börjar bli trött på att få lov att förklara hur jag snart 28 år och är singel.
Och ja, jag känner mig mycket misslyckad som inte har lyckats trycka mig in i dessa "ramar" som anses vara normalt. När man är i min fas i livet så ska man vara lyckligt förlovad, ha ett barn som växer i magen, vara sambo. Som kvinnan i huset ska jag hänga upp stora tröjor och kallsonger på mitt tvättställ, jag ska vara sådär äckligt pysslig och vara bra på att inreda, jag ska ha kort i ramar på oss (ett lyckligt par som står omslingrade runt varandra), det ska stå stora herrskor i hallen, jag ska ha någon som står under namnet "Älskligen" i min telefonbok... Det är så det ska vara!
Kommer jag någonsin bli så.. NÄ! Såklart kommer jag att städa och tvätta, dock inte med ett leende på läpparna, nej det kommer vara under stor protest och mycket gnäll. Kommer jag ha kort på "oss". Nej, förmodligen bara på mig själv=) Kommer det stå herrskor i min hall? Max ett par, för jag har så många skor.. "Älskligen" i telefonboken? Hehe... Nä.

Det konstiga är att jag känner mig KÄR! Men har ju ingen att vara kär i... jag är en mycket störd flicka... ha ha ha!

Önskelista.

Ja det börjar dra ihop sig för Fias födelsedag=) Bara 2 månader och 13 dagar kvar.
Så här kommer min önskelista.

1: En poslåda. Vit eller blå med kurbits på, vit eller blå kurbits...
2: Sittdynor.
3: Ett nytt objektiv. (sånt som micke har, då vet ni)
4: Tyger och garner.
5: En gitarrkurs.
6: Trosor.
7: Kläder.
8: En påbyggnadskurs i massage.
9: En altan.
10: En utemöbel, som en soffa som gungar...vad heter den nu igen??
11: Sängkläder, ljusa.
12: Massage, ger ju men får aldrig.
13: Soffa, ljus. 2-sits+ 3-sits.
14: Kärlek och pengar.