onsdag 2 oktober 2013

Delad vårdnad.

Det slog mig i dag (igen) hur bra dt faktiskt funkar mellan franks pappa och mig.
Vi är inga supervänner direkt och pratar inte ens om ditt och datt. Men jag tycker och känner att vi har en bra relation ang våran son. Kanske är det bara jag som tycker så kanske tycker pappan lika.
För mig känns det i alla fall så skönt att vi fick det att fungera så här.
Han är en grymt bra pappa till Frank. Och jag är glad för det. Jag är tacksam över att vi kan vara så pass mogna att vi skickar bilder på Frank till varandra under veckorna.
För vi båda vet hur hemsk saknaden blir efter våran son. Ibland skickar vi små bildsnuttar också. Det får mig att orka mig igenom veckorna utan Frank och kanske känner Micke så också.
Det funkar och jag är så förbannat glad över det.
Jag kan slappna av helt under veckorna när Frank är hos sin pappa för jag vet att han är på bästa stället och jag gör så gott jag kan att vara en så bra mamma och förebild under mina veckor.
Det viktigaste i mitt liv är att Frank har det bra. Och jag kan ärligt säga att det verkar som att han har det bra!
Annars får vi väl höra det när han blir äldre=)

På fredag kommer världens finaste grabb hit igen=) !! Underbart! Jag längtar efter honom så otroligt mycket. Men somnar gott på kvällarna för jag vet att han är hos sin pappa som älskar honom exakt lika mycket som jag gör.

1 kommentar:

  1. Ni är två underbara föräldrar och Frank har valt just er två och just ni två är det bästa han kan få. Det märks på förskolan, han är trygg i sig själv och harmonisk och det beror på dig och Micke. Det lyser om Frank och han gör alla glada och han är så omtyckt. Fortsätt så som ni gör nu och ett barn kan aldrig få för mycket kärlek. <3 <3 <3
    /Cilla

    SvaraRadera