söndag 8 maj 2011

Jobba på bara!

Vilken bra dag.
Jag och micke åkte till en förtvivlad svärmor/mamma i dag på förmiddagen och hjälpte henne sätta upp tapeter i köket. Vi gav henne stänga order att hålla sig undan och passa på att ta lite ledigt från renoveringen, det gick väl sådär för en arbetsmyra som Helena är=)
Vi fick upp dom tapeterna på de stora delarna av väggen i alla fall.
Sväris bjöd på mat och kaffe=)
Efter ett tag kom Annicka och Andreas och Lilla Ellie förbi. Stackars lilla Ellie, i flera månader har hon fått hört frågan: Vart sitter näsan?? Ellie har varit duktig flicka och visat alla idioter runt omkring var näsan sitter.. när hon visar skrattar alla. Vilket hon tycker är konstigt men hon skrattar med för husfridens skull.
Nu har nästa fråga dykt upp: vad säger ormen....?? Ellie Fräser för att visa oss ovetande människor. När vi inte verkar ha fattat efter ha fråga 20 gånger ger hon upp och läser/äter vidare på sin bok.
Jag känner hennes tankar.
Vilka Idioter, vilka svårlärda människor... vad är det dom inte fattar? Näsan sitter i ansiktet och ormen fräser!!! Sluta tjata!!
SLUTA TJATA!!!!!!!!!!!!!

Hon är så söt.
I morgon ska det inhandlas födelsedagspresent till henne som fyller 1 år i dagarna. Ellies kusin har också fyllt år och har ett paket liggande här som vi måste se till att hon får.

Hur som haver så är mina mattor klara nu. Nu vill jag att ni ska köpa dom!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar